nedeľa 15. júna 2014

Grilované kuracie stehná


Suroviny:
  • 8 kuracích noh;
  • soľ;
  • 3 lyžice biely jogurt;
  • 2 lyžice korenia Tandoori masala.
Postup:
  1. V mištičke zmiešame jogurt s Tandoori masalou. 
  2. Stehná opláchneme a osušíme. Na koži zvrchu urobíme zopár zárezov. Každé stehno osolíme s pol lyžičkou soli a potrieme jogurtom s masalou zvrchu i pod kožou.
  3. Necháme marinovať cez noc.
  4. Pečieme v rúre na 180 °C (350°F) cca 1 hodinu a 10 minút. 
  5. Zapečieme na grile na priamom vysokom plameni cca 8 minút, medzitým ho raz otočíme.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...