nedeľa 8. júna 2014

Pav Bhaji


Suroviny:
  • 1/2 karfiolu;
  • hrášok;
  • 1/3 zelenej papriky;
  • 3 zemiaky;
  • listy senovky gréckej;
  • 1/2 konzervy krájaných paradajok;
  • 1/2 lyžičky koriandrového prášku;
  • 1/4 lyžičky čili;
  • 1/4 lyžičky mletej rasce;
  • 1/4 lyžičky kurkumy;
  • soľ;
  • 1/4 lyžičky garam masala.
Postup:
  1. Karfiol a zemiaky nakrájame na menšie kúsky, stopky spolu so zemiakmi najprv povaríme 8 minút, potom pridáme ružičky a nakrájanú ostatnú zeleninu.
  2. Na oleji opražíme listy senovky gréckej. Prilejeme krájané paradajky a ostatné korenie.
  3. Karfiol a zemiaky podusíme na kašu, pridáme do paradajok spolu s ostatnou zeleninou.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...