Suroviny:
- 1 baklažán;
- 1 paprika;
- 1 zemiak;
- 1/2 pohára hrášku;
- 1/2 pohára feniklu;
- 1 cibuľa;
- 2 strúčiky cesnaku;
- štipka hing;
- 1/2 lyžičky horčicových semienok;
- 1/2 lyžičky kurkumy;
- 1 lyžička soli;
- 2 lyžice lístkov koriandru;
- 1 lyžica koriandrového prášku;
- 1/2 lyžice drvenej rasce;
- 1/4 lyžičky garam masala;
- 1 lyžica hnedý cukor.
Postup:
- Na panvici ohrejeme olej, pridáme hing, horčičové semienka, cibuľu, cesnak, kurkumu a soľ.
- Osmažíme až je cibuľa priehľadná. Pridáme nakrájané: papriku, baklažán, zemiak, hrášok, a fenikel. Povaríme, až sú zemiaky hotové.
- Pridáme nakrájaný koriander, koriandrový prášok, rascu, garam masalu a cukor. Zamiešame a necháme zakryté pár minút postáť.
0 comments:
Zverejnenie komentára