pondelok 2. júna 2014

Brinjal


Suroviny:
  • 1 baklažán;
  • 1 paprika;
  • 1 zemiak;
  • 1/2 pohára hrášku;
  • 1/2 pohára feniklu;
  • 1 cibuľa;
  • 2 strúčiky cesnaku;
  • štipka hing;
  • 1/2 lyžičky horčicových semienok;
  • 1/2 lyžičky kurkumy;
  • 1 lyžička soli;
  • 2 lyžice lístkov koriandru;
  • 1 lyžica koriandrového prášku;
  • 1/2 lyžice drvenej rasce;
  • 1/4 lyžičky garam masala;
  • 1 lyžica hnedý cukor.
Postup:
  1. Na panvici ohrejeme olej, pridáme hing, horčičové semienka, cibuľu, cesnak, kurkumu a soľ. 
  2. Osmažíme až je cibuľa priehľadná. Pridáme nakrájané: papriku, baklažán, zemiak, hrášok, a fenikel. Povaríme, až sú zemiaky hotové.
  3. Pridáme nakrájaný koriander, koriandrový prášok, rascu, garam masalu a cukor. Zamiešame a necháme zakryté pár minút postáť.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...