sobota 3. mája 2014

Kurča Delhi Nihari


Suroviny:
  • 9 ks vykostených kuracích stehien;
  • 1 lyžica cesnaku so zázvorom;
  • 3 lyžice bieleho jogurtu;
  • 2 lyžice kari korenia Delhi Nihari;
  • 1 cibuľa;
  • 1/3 pohára krájaných paradajok;
  • 1 lyžica paradajkového pyré;
  • listy koriandru na posyp.
Postup:
  1. Kuracie stehná nakrájame na menšie kusy a necháme marinovať s cesnakom a zázvorom, jogurtom a korením Delhi Nihari aspoň hodinu.
  2. Kurča osmažíme na oleji spolu s cibuľou. Pridáme paradajky a povaríme cca 10 minút. Posypeme koriandrom a podávame napríklad s cesnakovym naanom.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...