nedeľa 15. júna 2014

Grilované krevety a hrebenatky



Suroviny:
  • krevety;
  • mušle hrebenatky;
  • olivový olej;
  • soľ;
  • čierne korenie;
  • tymián.
Postup:
  1. Krevety a hrebenatky omyjeme a usušíme. 
  2. Dáme do misky, pokvapkáme olivovým olejom. Osolíme a okoreníme. Necháme marinovať cca 1 hodinu. 
  3. Krevety a hrebenatky nastokneme na grilovacie ihly. Ak použijeme drevené ihly, je dobré ich predtým aspoň na 15 minút namočiť vo vode.
  4. Krevety grilujeme cca 3 minúty na priamom vysoko horúcom plameni, hrebenatky o 2 minúty dlhšie.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...