streda 9. apríla 2014

Šalát z fazule Mungo


Suroviny:
  • 1 1/2 pohára fazule mungo;
  • 1/2 veľkého jogurtu;
  • 1/2 lyžičky soli;
  • 1/2 lyžičky čili;
  • 1/2 lyžičky drvenej rasce;
  • 1/2 lyžičky čierne korenie;
  • tamarínd;
  • listy koriandru;
  • sev.
Postup:
  1. Fazuľu mungo namočíme do vody a necháme naklíčiť približne 3 dni. Každý deň im treba vymeniť vodu.
  2. Do panvice pridáme trochu oleja a fazuľu mungo krátko osmažíme. 
  3. Dáme do misky, chvíľu necháme vychladnúť. Polejeme jogurtom, ochutíme koreniami. 
  4. Navrch pridáme tamarínd, koriander a sev na ozdobu.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...