štvrtok 3. júla 2014

Pstruh pečený vo fólii

 Suroviny:
  • 2 pstruhy;
  • 1 citrón;
  • 4 vetvičky tymiánu;
  • 4 strúčiky cesnaku;
  • 1 cibuľa;
  • 4 lyžice jablkového džúsu;
  • soľ, čierne korenie.
Postup:

  1. Ryby omyjeme, osušíme a každú položíme na kus alobalu. Osolíme a opopríme.
  2. Citrón si nakrájame na plátky. Vložíme dovnútra ryby spolu s vetvičkami tymiánu a cesnakom.
  3. Cibuľu si nakrájame na kolieska a položíme navrch ryby. Zalejeme jablčným džúsom.
  4. Fóliu uzavrieme. Pečieme v prednahriatej rúre (200 °C) asi 20 minút. Ak pripravujeme ryby na grile, je potreba ich nechať grilovať 10 minút z každej strany. 

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...