utorok 24. decembra 2013

Špenátová frittata s kozím syrom


Suroviny:
  • olivový olej, 3 lyžice;
  • 2 stredne veľké zemiaky;
  • 6 vajec;
  • špenátové listy;
  • šampiňóny;
  • kozí syr;
  • soľ a čierne korenie.
Postup: 
  1. Zemiaky očistíme a nakrájame na 1/2 cm plátky. 
  2. Pekáč vymastíme olejom a uložíme naň zemiaky. Osolíme, opopríme a otočíme v pekáči, aby sa omastili z oboch strán. 
  3. Rúru predhrejeme na 190 °C (375 F). Zemiaky pečieme 30 minút.
  4. Medzitým vyšľaháme vajíčka. Spolu so špenátom a šampiňónmi ich dáme navrch zemiakov a posypeme kozím syrom. Pečieme ešte 15 minút.  

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...