nedeľa 8. decembra 2013

Rybí koláč podľa Jamie Olivera



Suroviny:
  • 2 póry, najemno nakrájané;
  • 1 mrkva, nakrájaná na kolieska;
  • špenát;
  • losos;
  • krevety;
  • 1 citrón;
  • strúhaný čedar;
  • zemiaky, nakrájané na kocočky;
  • maslo;
  • čerstvý petržlen;
  • soľ, čierne korenie.

Postup:

  1. Zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky, aby sa rýchlejšie uvarili. V hrnci s osolenou vodou uvaríme domakka.
  2. Na olivovom oleji osmažíme pór a mrkvu. Prisypeme špenátové listy.
  3. Lososa nakrájame a krevety opláchneme. Vložíme do misky, potom osolíme a opopríme. Pridáme petržlen a citrónovú šťavu. Posypeme strúhaným čedarom.
  4.  Zemiaky scedíme, pridáme maslo a podusíme na kašu.
  5. Do zapekacej misky dáme zmes pripravenej zeleniny a rýb. Navrch nasypeme zemiakovú kašu.
  6. Pečieme na 190°C (350 F) asi 30minút.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...