Suroviny:
- 2 póry, najemno nakrájané;
- 1 mrkva, nakrájaná na kolieska;
- špenát;
- losos;
- krevety;
- 1 citrón;
- strúhaný čedar;
- zemiaky, nakrájané na kocočky;
- maslo;
- čerstvý petržlen;
- soľ, čierne korenie.
Postup:
- Zemiaky očistíme a nakrájame na malé kocky, aby sa rýchlejšie uvarili. V hrnci s osolenou vodou uvaríme domakka.
- Na olivovom oleji osmažíme pór a mrkvu. Prisypeme špenátové listy.
- Lososa nakrájame a krevety opláchneme. Vložíme do misky, potom osolíme a opopríme. Pridáme petržlen a citrónovú šťavu. Posypeme strúhaným čedarom.
- Zemiaky scedíme, pridáme maslo a podusíme na kašu.
- Do zapekacej misky dáme zmes pripravenej zeleniny a rýb. Navrch nasypeme zemiakovú kašu.
- Pečieme na 190°C (350 F) asi 30minút.
0 comments:
Zverejnenie komentára