pondelok 30. decembra 2013

Medvedie tlapky


Suroviny:
  • hladká múka, 400 gr.;
  • maslo, 240 gr.;
  • práškový cukor, 240 gr.;
  • mleté orechy, 100 gr.; 
  • 1 kypriaci prášok do pečiva;
  • 3 lyžice kakaa;
  • škorica;
  • citrónová kôra.
Postup:
  1. Vypracujeme cesto (kakao je potrebné preosiať), zabalíme do fólie a dáme do chladničky aspoň na pol hodiny.
  2. Pripravíme si špeciálny plech alebo formičky.
  3. Vyberieme cesto z chladničky a postupne z neho odštipujeme kúsky a vtláčame ich do formičiek.
  4. Pečieme na 160 °C (320 F) približne 20 minút.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...