pondelok 20. júla 2015

Čerešňová piškóta


Suroviny:
  • 2 šálky múky, 500 ml;
  • 1 prášok do pečiva;
  • 1 vanilkový cukor;
  • 1 šálka cukru, 170 ml;
  • 3 vajcia;
  • 1 šálka mlieka, 250 ml;
  • 1/2 šálky oleja, 80 ml;
  • ovocie (napríklad vykostkované čerešne).
Postup:
  1. Žĺtky vymiešame s cukrom. Pridáme olej a vymiešame. Prilejeme mlieko a vymiešame.
  2. Pridáme sneh z bielkov, múku s práškom do pečiva a ovocie.
  3. Pečieme na obdĺžnikovom menšom plechu vystlaným papierom na pečenie pri teplote 180 °C (350 °F) cca 23 minút.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...