piatok 20. marca 2015

Syr Paneer so špenátom


Suroviny:
  • syr Paneer, 250 gr.;
  • 2 balenia mrazeného špenátu;
  • 2 cibule;
  • paradajkové pyré, 150 gr;
  • 3 čili papričky;
  • 1 lyžička cukor;
  • 3 lyžice olivový olej;
  • 1/2 lyžičky kurkumy;
  • 4 strúčiky cesnak;
  • zázvor, 1 cm;
  • 1 lyžička mletej rasce;
  • 1 lyžička garam masala korenie;
  • soľ;
  • smotana 12% na dochutenie.
Postup:
  1. Špenát necháme rozmraziť, potom povaríme s trochou vody cca 5 minút. Možeme pridať aj mrazený hrášok.
  2. Syr Paneer nakrájame na kocky a osmažíme na oleji.
  3. Na oleji osmažíme cibuľu spolu s čili papričkami a rascou. Pridáme cesnak, zázvor, kurkumu a paradajkový pretlak. Podusíme cca 5 minút. K zmesi pridáme špenát spolu s 1 pohárom vody.
  4. Doplníme syr Paneer, garam masala korenie, cukor a soľ a povaríme, až zmes začne bublať. Zjemníme smotanou.
  5. Podávame s ohriatym chlebom Naan.


0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...