nedeľa 29. marca 2015

Čevapčiči


Suroviny:
  • mleté bravčové maso, 250 gr.;
  • 2 vajcia;
  • 1 cibuľa;
  • 6 strúčikov cesnaku;
  • 2 menšie krajce chleba;
  • majoránka;
  • paprika;
  • čili prášok;
  • soľ;
  • čierne korenie;
  • strúhanka.
Postup:
  1. Chlieb nakrájame na malé kocky. Zmiešame s vajíčkami, nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom. 
  2. Pridáme mleté maso spolu s korením. Zamiešame a vyformujeme do tvaru valca. Obalíme v strúhanke.
  3. Opražíme na oleji z každej strany, až je maso prepečené, približne 20 minút. Podávame s cibuľou a horčicou.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...