Suroviny:
- jahňacie kotletky;
- soľ a čierne korenie;
- 1 lyžička škorice;
- 2 lyžičky nové korenie;
- 2 lyžice sušenej mäty;
- 2 lyžice olivový olej;
- 1 konzerva krájaných paradajok;
- šťava z 1 citrónu;
- 1 cibuľa.
Postup:
- Jahňacie kotletky osolíme a okoreníme. Posypeme škoricou, novým korením a mätou.
- V panvici ohrejeme olej a kotletky zprudka osmažíme.
- Dáme do elektrického hrnca na pomalé varenie (CrockPot) spolu s krájanými paradajkami, nakrájanou cibuľou a šťavou z 1 citrónu.
- Necháme variť na vyššej teplote cca 4 hodiny. Podávame napríklad s ryžou alebo plnenými viničnými listami.
0 comments:
Zverejnenie komentára