pondelok 15. septembra 2014

Jahňacie kotletky


Suroviny:
  • jahňacie kotletky;
  • soľ a čierne korenie;
  • 1 lyžička škorice;
  • 2 lyžičky nové korenie;
  • 2 lyžice sušenej mäty;
  • 2 lyžice olivový olej;
  • 1 konzerva krájaných paradajok;
  • šťava z 1 citrónu;
  • 1 cibuľa.
Postup:
  1. Jahňacie kotletky osolíme a okoreníme. Posypeme škoricou, novým korením a mätou.
  2. V panvici ohrejeme olej a kotletky zprudka osmažíme.  
  3. Dáme do elektrického hrnca na pomalé varenie (CrockPot) spolu s krájanými paradajkami, nakrájanou cibuľou a šťavou z 1 citrónu.
  4. Necháme variť na vyššej teplote cca 4 hodiny. Podávame napríklad s ryžou alebo plnenými viničnými listami.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...