streda 16. septembra 2015

Kuracie kari


Suroviny:
  • masala (korenie) na kuracie kari;
  • 1 gulička tamaríndu;
  • 1 zarovnaná lyžica cesnaku so zázvorom;
  • 7 ks vykostené kuracie stehná;
  • 3 zemiaky;
  • zelená fazuľa;
  • 1 cibuľa;
  • 2 stredné mrkvy;
Postup:
  1. Masalu na kuracie kari zmiešame s cesnakom a zázvorom. 
  2. Guličku tamaríndu namočíme vo vode.
  3. Zemiaky, mrkvu, zelenú fazuľu a cibuľu očistíme a nakrájame. 
  4. Kuracie prsia prekrojíme každé na 3-4 časti. Opražíme.
  5. Pridáme tamarínd, vodu, masalu a nakrájanú zeleninu. 
  6. Zamiešame a povaríme cca 20-25 minút až sú zemiaky hotové. Podávame s ryžou.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...