Suroviny:
- masala (korenie) na kuracie kari;
- 1 gulička tamaríndu;
- 1 zarovnaná lyžica cesnaku so zázvorom;
- 7 ks vykostené kuracie stehná;
- 3 zemiaky;
- zelená fazuľa;
- 1 cibuľa;
- 2 stredné mrkvy;
Postup:
- Masalu na kuracie kari zmiešame s cesnakom a zázvorom.
- Guličku tamaríndu namočíme vo vode.
- Zemiaky, mrkvu, zelenú fazuľu a cibuľu očistíme a nakrájame.
- Kuracie prsia prekrojíme každé na 3-4 časti. Opražíme.
- Pridáme tamarínd, vodu, masalu a nakrájanú zeleninu.
- Zamiešame a povaríme cca 20-25 minút až sú zemiaky hotové. Podávame s ryžou.
0 comments:
Zverejnenie komentára