pondelok 14. júla 2014

Paradajkovo-uhorkový šalát


Suroviny:
  • 4 paradajky;
  • 2 uhorky;
  • soľ;
  • čierne korenie;
  • 1/4 pohára olivový olej;
  • 1/4 pohára citrónovej šťavy;
  • 1 lyžica bieleho vinného octu;
  • čerstvé listy petržlenu;
  • čerstvé listy maty;
Postup:
  1. Paradajky nakrájame na kolieska. Uhorky ošúpeme a nakrájame tiež na tenké kolieska. Osolíme a opopríme.
  2. V menšej nádobke zmiešame olivový olej spolu s citrónovou šťavou, octom a nadrobno nakrájanými bylinkami. Zalejeme ním pripravené paradajky a uhorky a podávame.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...