nedeľa 7. februára 2016

Domáce musli tyčinky


Suroviny:
  • 2 poháre ovsených vločiek;
  • 1/3 pohára tekvicových semienok;
  • 1/3 pohára nakrájaných vlašských orechov;
  • 1/4 pohára sušeného kokosu;
  • 1/2 pohára sušených čerešní;
  • 2 lyžice konopné semeno;
  • 3/4 lyžičky škorice;
  • 1/4 lyžičky soli;
  • 1/3 pohára medu;
  • 1/4 pohára mandľového masla;
  • 3 lyžice kokosového oleja;
  • 1 lyžička vanilky;
Postup:
  1. Do veľkej panvice dáme ovsené vločky, tekvicové semienka, vlašské orechy a kokos a opražíme nasucho cca 5 minút.
  2. V miske zmiešame čerešne, konopné semienka, škoricu a soľ. Pridáme opražené suroviny a zamiešame.
  3. Rúru predhrejeme na 180 °C (350 °F). Plech vymažeme s ghee a dáme naňho papier na pečenie.
  4. Do keramickej misky dáme med, mandľové maslo, kokosový olej a vanilku. Zohrejeme v mikrovlnke cca 30 sekúnd. Vylejeme na pripravené suroviny v miske a dobre premiešame.
  5. Pripravenú zmes dáme na plech a utľapkáme na pevný plát. Pečieme 20 minút. Necháme aspoň 30 minút vychladnúť. Nakrájame na tyčinky a podávame.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...