Suroviny:
- 8 vajec;
- 1 veľký zemiak;
- zelená fazuľa;
- 1 kopcovitá lyžica zmesi korenia na vajíčkové kari (alebo kari Madras);
- 3 lyžice kokosového prášku;
- 1/2 konzervy krájaných paradajok;
- 1 cibuľa;
- soľ;
- 1 pohár vody.
Postup:
- Vajcia uvaríme vo vode natvrdo.
- Zeleninu (zemiak a fazuľu) očistíme a nakrájame.
- V mištičke zmiešame korenie na vajíčkové kari s kokosovým práškom.
- Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji spolu so soľou a zmesou korení.
- Pridáme krájané paradajky, zeleninu a vodu a pár minút povaríme, až je zelenina uvarená.
- Vajíčka očistíme a pridáme do kari.
- Namiesto vajíčok možeme použiť krevety alebo kurča, ktoré osmažíme spolu s cibuľou v kroku č.4.
0 comments:
Zverejnenie komentára