streda 28. júna 2017

Čučoriedkový koláč


Suroviny:
  • 1/4 pohára masla;
  • hladká múka, 250 ml;
  • 1/2 lyžičky soli;
  • ľadová voda;
Na plnku:
  • 1 škatuľka čučoriedok, 550 ml;
  • 2 lyžice múky;
  • 2 lyžice hnedý cukor;
  • šťava z 1/2 citrónu;
  • 2 kopcovité lyžice krémového syru;
Postup:
  1. Suroviny na cesto zmiešame a necháme postáť 15 minút v chladničke.
  2. Cesto vyvaľkáme na okrúhly tvar, dáme na plech a potrieme krémovým syrom. 
  3. Čučoriedky zmiešame s múkou, cukrom a citrónom a dáme navrch syru.
  4. Pečieme 50 minút pri teplote 375 °F (190 °C).

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...