Suroviny:
- 5 ks huby Portobello;
- 1 malá cibuľa;
- 1 malá červená paprika;
- 1 paradajka;
- 1 lyžica cesnakovo-zázvorová pasta;
- 1/2 pohára kešu orieškov (alebo vlašské, atď.)
- 1 lyžica olivový olej;
- 1 lyžička sójová omáčka;
- čierne korenie;
Postup:
- Rúru predhrejeme na 350°F. Plech vystelieme papierom na pečenie. Z hlávok oddelíme hlúbik a dáme ich na plech.
- Hlúbiky, cibuľu, paradajku a papriku nakrájame na malé kúsky. Pridáme cesnakovo-zázvorovú pastu. Osmažíme na oleji cca 4-5 minút. Pridáme oriešky, polejeme sójovou omáčkou a posypeme čiernym korením.
- Zmes naplníme do hlávok a pečieme cca 15 minút. Podávame napr. s varenými zemiakmi.
0 comments:
Zverejnenie komentára