piatok 9. júna 2017

Huby Portobello


Suroviny:
  • 5 ks huby Portobello;
  • 1 malá cibuľa;
  • 1 malá červená paprika;
  • 1 paradajka;
  • 1 lyžica cesnakovo-zázvorová pasta;
  • 1/2 pohára kešu orieškov (alebo vlašské, atď.)
  • 1 lyžica olivový olej;
  • 1 lyžička sójová omáčka;
  • čierne korenie;
Postup:
  1. Rúru predhrejeme na 350°F. Plech vystelieme papierom na pečenie. Z hlávok oddelíme hlúbik a dáme ich na plech.
  2. Hlúbiky, cibuľu, paradajku a papriku nakrájame na malé kúsky. Pridáme cesnakovo-zázvorovú pastu. Osmažíme na oleji cca 4-5 minút. Pridáme oriešky, polejeme sójovou omáčkou a posypeme čiernym korením.
  3. Zmes naplníme do hlávok a pečieme cca 15 minút. Podávame napr. s varenými zemiakmi.  

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...