Suroviny:
- 2 kaleráby (aj s listami);
- 1/2 cibule;
- krevety;
- 2 zelené čili;
- 1/2 lyžičky celej rasce;
- 1 konzerva kokosové mlieko;
- 1 lyžička soli;
- 2 paradajky;
Postup:
- Kalerábové hľuzy nakrájame na kocky. Listy nakrájame na tenké pásiky. Príliš hrubé stonky vynecháme. Dáme do hrnca.
- Krevety očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno. Čili možeme nakrájať nadrobno alebo použiť celé (kto má rád menej pálivé). Dáme do hrnca a zalejeme kokosovým mliekom.
- Osolíme, pridáme rascu a na kocky nakrájané paradajky. Povaríme.
- Podávame ako zeleninovú prílohu, napr. s dalom a ryžou.
0 comments:
Zverejnenie komentára