streda 5. júla 2017

Dusený kaleráb


Suroviny:
  • 2 kaleráby (aj s listami);
  • 1/2 cibule;
  • krevety;
  • 2 zelené čili;
  • 1/2 lyžičky celej rasce;
  • 1 konzerva kokosové mlieko;
  • 1 lyžička soli;
  • 2 paradajky;
Postup:
  1. Kalerábové hľuzy nakrájame na kocky. Listy nakrájame na tenké pásiky. Príliš hrubé stonky vynecháme. Dáme do hrnca.
  2. Krevety očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno. Čili možeme nakrájať nadrobno alebo použiť celé (kto má rád menej pálivé).  Dáme do hrnca a zalejeme kokosovým mliekom. 
  3. Osolíme, pridáme rascu a na kocky nakrájané paradajky. Povaríme. 
  4. Podávame ako zeleninovú prílohu, napr. s dalom a ryžou. 


0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...