streda 27. apríla 2016

Rybacie karbonátky


Suroviny:
  • plátok kráľovskej makrely;
  • šťava z 1/2 citrónu;
  • 1 lyžička soli;
  • 1/2 pohára vody;
  • 3 zelené čili;
  • 4 strúčiky cesnaku;
  • 1 cm zázvoru;
  • 1 cibuľa;
  • hrsť čerstvého koriandru;
  • 2 vajcia;
  • 1/2 pohára strúhanky;
Postup:

  1. Rybací plátok spolu s citrónom, soľou a pol pohárom vody dáme do hrnca. Povaríme až ryba zmení farbu (zbelie).
  2. Čili papričky, cesnak, zázvor, cibuľu a koriander nakrájame nadrobno.
  3. Uvarenú rybu očistíme od kostí a prstami rozdrobíme. Pridáme nakrájané suroviny, vajcia, strúhanku a dobre rozmiešame. Obalíme v strúhanke a osmažíme v panvici na oleji.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...