Suroviny:
- plátok kráľovskej makrely;
- šťava z 1/2 citrónu;
- 1 lyžička soli;
- 1/2 pohára vody;
- 3 zelené čili;
- 4 strúčiky cesnaku;
- 1 cm zázvoru;
- 1 cibuľa;
- hrsť čerstvého koriandru;
- 2 vajcia;
- 1/2 pohára strúhanky;
- Rybací plátok spolu s citrónom, soľou a pol pohárom vody dáme do hrnca. Povaríme až ryba zmení farbu (zbelie).
- Čili papričky, cesnak, zázvor, cibuľu a koriander nakrájame nadrobno.
- Uvarenú rybu očistíme od kostí a prstami rozdrobíme. Pridáme nakrájané suroviny, vajcia, strúhanku a dobre rozmiešame. Obalíme v strúhanke a osmažíme v panvici na oleji.
0 comments:
Zverejnenie komentára