štvrtok 20. augusta 2015

Zemiakové bhaji


Suroviny:
  • 4 veľké zemiaky;
  • 2 cibule;
  • 2 čili;
  • hrsť kari lístkov;
  • horčicové semienka;
  • hing (asafoetida);
  • soľ;
  • 1/2 lyžičky kurkumy.
Postup:
  1. Zemiaky uvaríme v šupke. Necháme vychladnúť, olúpeme a nakrájame na kocky.
  2. Cibuľu nakrájame. Z čili vyberieme semienka a nakrájame nadrobno.
  3. Na oleji osmažíme horčičné semienka, hing, kari lístky a čili. 
  4. Pridáme cibuľu a kurkumu, chvíľku popražíme. 
  5. Nakoniec pridáme zemiaky a soľ. 
  6. Podávame napríklad s chapati a so zeleninovým šalátom.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...