utorok 30. augusta 2016

Kapusta s cícerom


Suroviny:
  • 1 pohár suchej rozdelenej cizrny (chana dal);
  • 1/2 kapusty;
  • 1 zelené čili;
  • hing;
  • horčičné semienka;
  • soľ;
  • 1/2 lyžičky korenie Sabji masala;
  • 1/2 pohára nakrájaných paradajok;
  • hrsť čerstvého koriandru;
Postup:
  1. Cizrnu namočíme cez noc.
  2. Kapustu nakrájame najemno.
  3. Na oleji opražíme hing, horčičné semienka a čili.
  4. Pridáme kapustu a osolíme. Povaríme na slabom plameni. 
  5. Pridáme korenie Sabji masala a nakrájané paradajky. Posypeme nadrobno nakrájaným čerstvým koriandrom.

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...