nedeľa 22. septembra 2013

Ovsená kaša

Suroviny (pre 1 osobu):

  • 1/2 šálky ovsených vločiek (50 g),
  • 1/2 šálky mlieka (100-150 ml),
  • 1/2 šálky vody (100-150 ml),
  • 2 lyžice sušených hrozienok (brusníc),
  • 1 lyžička medu,
  • štipka škorice.

Postup:

Do hrnca dáme ovsené vločky a chvíľu nasucho opražíme. Zalejeme ich mliekom a vodou, pridáme zvyšné suroviny a varíme až do zhustnutia.

TIP: Môžeme primiešať i iné kúsky čerstvého, zavareného alebo sušeného ovocia, strúhaný kokos, orechy a zdobiť podľa chuti. 

0 comments:

Zverejnenie komentára

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...